حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور

اختلالات روانی در کمین نیمی از ۷۵ ساله‌های جهان

یک مطالعه جهانی جدید نشان داده که در آینده نزدیک از هر دو نفر در دنیا یک نفر تا سن 75 سالگی حداقل به یک اختلال در حوزه سلامت روان مبتلا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، اختلالات سلامت روان رویدادی غیر معمول نیست. این اختلال ها بر تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان تأثیر می گذارد و در رفاه، کار و زندگی اجتماعی آنها تداخل ایجاد می کند. اطمینان از اینکه خدمات ضروری برای تشخیص و درمان مؤثر بیماری های روانی در دسترس هستند یا خیر، مستلزم درک عمیق مقیاس و میزان گستردگی دایره ابتلا به این بیماری هاست.

 

در یک مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه کوئینزلند و دانشکده پزشکی هاروارد انجام شد، داده‌های 156331 پاسخ‌دهنده که توسط 32 مرکز نظرسنجی جهانی بهداشت روانی سازمان جهانی بهداشت در 29 کشور، از جمله 12 کشور با درآمد کم و متوسط و 12 کشور با درآمد کم و متوسط و 17 کشور پردرآمد بین سال های 2001 تا 2022انجام شده بود، تجزیه و تحلیل شد.

 

اختلالات بررسی شده شامل اختلال هراس یا آگورافوبیا، اختلال اضطراب فراگیر، اختلال استرس پس از سانحه، فوبیای اجتماعی، فوبیای خاص، اختلال افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، اختلال سوء مصرف الکل، اختلال وابستگی به الکل، اختلال سوء مصرف مواد و اختلال وابستگی به مواد مخدر بود.

 

نتایج این بررسی نشان داد که اختلالات سلامت روان شیوع بالایی دارد، به طوری که انتظار می رود تقریباً 50 درصد از جمعیت جهان تا سن 75 سالگی حداقل به یک اختلال مبتلا شوند.

 

جان مک گرات، نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: «شایع ترین اختلالات خلقی مانند افسردگی شدید یا اضطراب بود. ما همچنین دریافتیم که خطر ابتلا به برخی اختلالات روانی بر اساس جنسیت افراد متفاوت است. در میان زنان، سه اختلال روانی شایع عبارتند از افسردگی، فوبیای خاص (ناتوانی ناشی از اضطراب که در زندگی روزمره وجود دارد) و اختلال استرس پس از سانحه سه اختلال شایع برای مردان عبارتند از سوء مصرف الکل، افسردگی و فوبیای خاص(ترس غیرمنطقی و نامعقول از یک موضوع یا موقعیت خاص). اوج سن شروع این اختلالات اولین بار در 15 سالگی، با میانگین سن شروع 19 برای مردان و 20 سال برای زنان است. این امر به نیاز به سرمایه گذاری در علوم اعصاب پایه برای درک دلیل ایجاد این اختلالات را نشان می دهد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر